<< Tilbake

Koronasmitte, og organiserte turer i skog og mark

NOF OA holder siden 16. mars jevnlig kontakt med myndighetene for å få informasjon om hvordan håndtere turer i skog og mark.
Man anbefaler ikke større gruppearrangement, også når du drar ut sammen med venner. Hold to meters avstand mellom hverandre, bruk håndrens ved inntak av nistepakke, og er du snufsete eller på annen måte ikke hundre prosent frisk skal du ikke være i nærheten av andre.

Uke 21:
13. mai til Dælivannet kjøres. Husk god avstand!
23. mai til Nitelva kjøres. Husk god avstand!
24. mai Naturbussen – AVLYST.

Gjør noe med fuglekikkinga i denne tida!
Kanskje sitter du i hjemmekarantene? Fuglene har ikke karantene, og er utenfor hele tida, og bare venter på å bli oppdaget! Fra og med 5. april kjører vi prosjektet «Hva ser du ut av vinduet i dag?». På vårt rapportsystem har vi tilrettelagt for «karantenekikking». Her kan du publisere alt du ser fra hjemmet ditt. Gjennom et vindu, fra inngangsdøra eller på taket – men ikke hvis du er ute i hagen eller andre steder utenfor hjemmet! Hvis du gjør dette hver eneste dag, er sannsynligheten stor for at du før eller senere vil se et eller annet spennende, fra din egen stue.

Gå inn på oa.birdlife.no/rapportering/ og start rapportering som vanlig. Prosjekt: Sett gjennom vinduetSå klikker du på fugl i vindu-symbolet der for å markere at rapporten skal tilhøre dine «hjemmeobservasjoner». På observasjonssiden ser du funnene dine ved å klikke på symbolet der.