Blank Medlemsinfo Blank


Sari Cunningham  (SCU)

Vis SCUs observasjoner >>
Vis SCUs statistikk >>
Sari Cunningham
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke utfylt -
Postadresse: - ikke offentlig -
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: - ikke offentlig -
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke utfylt -
Telefon kveldstid: - ikke utfylt -
Mobil: - ikke offentlig -
E-post: - ikke offentlig -
Fuglekikker siden år: - ikke offentlig -
Alder: - ikke offentlig -
Ornitologisk fagområde: miljøovervåkning
romlige analyser
kommunikasjon
Litt om Sari Cunningham:
Jeg er halvt amerikansk, halvt belgisk, og utdannet som økolog fra UMB i Ås. Masteroppgaven min handlet om “Hjemmeområde og arealbruk hos hunner av tårnfalk (Falco tinnunculus) i boreal skog i hekkesesongen”. Jeg brukte VHF-telemetri til å overvåke tårnfalk i Trysil, og kjørte romlige analyser med ArcGIS.

Blant annet så har jeg arbeidet som forskningstekniker for Polarinstitutt på Bjørnøya, med miljøovervåkning av en hekkende koloni av alkekonger (knyttet til SEAPOP programmet).

Jeg har jobbet på UiO med søknadskriving og vitenskapelig kommunikasjon, er interessert i miljøovervåkning og bevaringsbiologi, og ser etter relevante prosjekter.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene oa.birdlife.no, nofoa.no og oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains oa.birdlife.no, nofoa.no and oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.