Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Ole Skimmeland  (OSK)

Vis OSKs observasjoner >>
Vis OSKs statistikk >>
Vis OSKs bilder >>

Ole Skimmeland
 er søkbar i registeret
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse: Hovseterveien 48 A
Postnummer: 0768
Poststed: OSLO
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: 48109830
E-post: o.skimmeland@gmail.com
Fuglekikker siden år: - ikke offentlig -
Alder: - ikke offentlig -
Ornitologisk fagområde: - ikke utfylt -
Litt om Ole Skimmeland:
Jeg tråkket mine barnesko i Stavanger, men var ikke gammel før jeg tok sykkelen fatt og tråkket rundt på Jæren med kikkert og fuglebok. Så ble det laaaang pause før jeg igjen begynte å kikke på fugl, og da her i OA . Husker godt første turen til Fornebu i desember 1999 på jakt etter skjeggmeis. Jeg fant skjeggmeis og var samtidig solgt! Etter det er en god del av livet mitt feltliv, mest her i distriktet, krydret med turer til Utsira og Lista samt noen utenlandsturer. Utenom fugl er mitt daglige tilholdsted Deichmanske bibliotek.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.