Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Audun Brekke Skrindo  (ABR)

Vis ABRs observasjoner >>
Vis ABRs statistikk >>
Vis ABRs bilder >>

Audun Brekke Skrindo
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse:
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: OSLO
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: +47 47024884
E-post: audun@skrindo.no
Fuglekikker siden år: 1979
Alder: - ikke utfylt -
Ornitologisk fagområde: Adferdsbiologi
Faste registreringer
Kråkefugler
Systematikk
Databaser og publisering
Litt om Audun Brekke Skrindo:
Jeg begynte å se på fugl på gården til mormor, i Vikersund. Linerle og skjære var helt sentrale i oppstarten. Biologiinteressen vokste og utdanningen var lett å velge og jeg endte opp med hovedfag på kråke i 1994.

Etter et par fine år i Vågå og Lom som naturrettleiar og ansatt i Jotunheimen Nasjonalpark flytta jeg til Oslo. Tilfeldigheter førte til at jeg havnet i en leilighet rett ved Østensjøvannet. Nå har jeg hatt hovedansvaret for fugletellingene siden 1998.

Prøver å få med meg så mange arter som mulig innenfor hva en tobarnspappa kan klare. Liker databasearbeid og fører inn lister for det aller meste. Filemaker (databaseprogram) er en av mine store hobbyer. En vakker dag vil samfunnet få bruk for gode oversikter over hva som er sett her og der. Det er med stor glede jeg fikk Oslos eneste rute i det store TOV-E-prosjektet, så da er ihvertfall én årlig overnatting i Østmarka sikret.

God tur!

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.