Blank Medlemsinfo Blank


Audun Brekke Skrindo  (ABR)

Vis ABRs observasjoner >>
Vis ABRs statistikk >>
Vis ABRs bilder >>

Audun Brekke Skrindo
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke utfylt -
Postadresse: - ikke offentlig -
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: OSLO
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke utfylt -
Telefon kveldstid: - ikke utfylt -
Mobil: +4747024884
E-post: audun@skrindo.no
Fuglekikker siden år: 1979
Alder:
Ornitologisk fagområde: Adferdsbiologi
Faste registreringer
Kråkefugler
Systematikk
Databaser og publisering
Litt om Audun Brekke Skrindo:
Jeg begynte å se på fugl på gården til mormor, i Vikersund. Linerle og skjære var helt sentrale i oppstarten. Biologiinteressen vokste og utdanningen var lett å velge og jeg endte opp med hovedfag på kråke i 1994.

Etter et par fine år i Vågå og Lom som naturrettleiar og ansatt i Jotunheimen Nasjonalpark flytta jeg til Oslo. Tilfeldigheter førte til at jeg havnet i en leilighet rett ved Østensjøvannet. Nå har jeg hatt hovedansvaret for fugletellingene siden 1998.

Prøver å få med meg så mange arter som mulig innenfor hva en tobarnspappa kan klare. Liker databasearbeid og fører inn lister for det aller meste. Filemaker (databaseprogram) er en av mine store hobbyer. Vi merker, etterhvert som vi oppdager hvor hardt prøvet naturen rundt oss er, at samfunnet trenger all den info den kan få om hvilke fugler som er sett til de ulike tider. Dette er noe jeg finner meningsfyllt å jobbe med. Det er med stor glede jeg registrerer Oslos eneste rute i TOV-E-prosjektet.

God fugletur!

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene oa.birdlife.no, nofoa.no og oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains oa.birdlife.no, nofoa.no and oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.