Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Hans Petter Kristoffersen  (HPK)

Vis HPKs observasjoner >>
Vis HPKs statistikk >>
Vis HPKs bilder >>

Hans Petter Kristoffersen
 er søkbar i registeret
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse: Lyngveien 16 A
Postnummer: 1433
Poststed: ÅS
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke utfylt -
Telefon kveldstid: 90771338
Mobil: 90771338
E-post: hapek@online.no
Fuglekikker siden år: 1968
Alder: 62
Ornitologisk fagområde: Fuglesang
Litt om Hans Petter Kristoffersen:
Ble medlem av NOF i 1972, er opprinnelig fra Gjøvik og var aktiv i oppstarten av fylkesforeninga i Oppland på midten av 1970-tallet. Var blant annet leder der i to år og var med på arbeidet med våtmarksregistreringer i fylket mellom 1975 og 1980. Har bodd og jobbet på Ås siden 1981. Den ornitologiske aktiviteten ble litt mindre gjennom mye av 80- og 90-tallet (familie og barn), men de seinere årene har det blomstret opp igjen.

Liker å sykle rundt i Follo-området, særlig om nettene i mai og juni, for å høre på nattsangere. Her har Follo virkelig kvaliteter. Liker også å gjøre lydopptak av fuglesang, og har etterhvert samlet noen timer med diverse lyder. Er ellers allsidig og er ikke avhengig av å til stadighet krysse av nye arter, selv om det selvsagt krydrer i blant. Jobber til daglig på Norsk Institutt for bioøkonomi (NIBIO) på Ås.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.