Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Camilla Ottesen  (COT)

Vis COTs observasjoner >>
Vis COTs statistikk >>
Vis COTs bilder >>

Camilla Ottesen
 er søkbar i registeret
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse:
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: VESTBY
Land: Norway
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: - ikke offentlig -
E-post: - ikke offentlig -
Fuglekikker siden år: 2018
Alder:
Ornitologisk fagområde: - ikke utfylt -
Litt om Camilla Ottesen:
Hobbyfotograf med fokus på natur og dyr, fugler er et favoritt motiv. Har selv hund, katt, skilpadder, akvarier, hagedam og en hage som inviterer det lokale dyrelivet. Jobber på smådyrsklinikk. Fersk fuglekikker som fikk interessen vekket av fuglene i hagen på nyåret 2018 etter å ha husket hvordan jeg tittet på fuglene sammen med besteforeldre som liten. Fremdeles fersk, men har gått fra å glane på fuglene i hagen til å "jakte" med fotoapparatet i hånda. Har to fine fôringsplasser i hagen med bred og variert meny servert på flere ulike måter. Har hengt opp mine to første fuglekasser i sommer og håper på beboere neste vår.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.