Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Helge Kvam  (HKV)

Vis HKVs observasjoner >>
Vis HKVs statistikk >>
Vis HKVs bilder >>

Helge Kvam
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse:
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: - ikke offentlig -
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: +4793010010
E-post: helge@listentobirds.com
Fuglekikker siden år: - ikke offentlig -
Alder: - ikke offentlig -
Ornitologisk fagområde: Fuglesang og fuglelyder
Litt om Helge Kvam:
Helge Kvam er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med slagverk (marimba og vibrafon) som hovedinstrument, og tok musikklærereksamen ? en linje med vekt på pedagogikk. Han har i perioder jobbet som freelance musiker, men mesteparten av sitt liv har han hatt fast arbeid i IT-bransjen med salg og ledelse. Siden 10-årsalderen har han vært interessert i fugler og etter hvert fordypet seg i fuglesang og fuglelyder. Dette har ført til et utstrakt engasjement som kurs- og foredragsholder i emnet. I tillegg har han i en årrekke arbeidet innen Norsk Ornitologisk Forening med navnsetting av alle verdens fuglearter i Norsk Navnekomité for Fugl, NNKF. Helge Kvam er også reiseleder i NoF Travel, som har spesialisert seg på fuglereiser i hele verden. Han har vært flere ganger i Sør- og Mellom-Amerika (Brasil, Peru og Costa Rica) og har spesiell erfaring med fuglelivet i Amazonas. Ved siden av en glødende interesse for fugler og musikk, er han opptatt av kunst, litteratur, teater, film, mat og vin, kulturreiser og naturopplevelser.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.