Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Atle Helge Qvale  (AHQ)

Vis AHQs observasjoner >>
Vis AHQs statistikk >>
Vis AHQs bilder >>

Atle Helge Qvale
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse:
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: - ikke offentlig -
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: +47 91159512
E-post: atle_qvale@hotmail.com
Fuglekikker siden år: 1980
Alder: - ikke offentlig -
Ornitologisk fagområde: fuglefotografering
vintererle
Litt om Atle Helge Qvale:
Født og oppvokst i Mandal. Meldte meg inn i NOF Mandal Lokallag i okt 1980 og har siden vært medlem.Hadde min første tur til Lista nov 1980...Husker ennå kornkråke, dvergdykker og myrhauk fra turen... jeg var hekta på fugl, og er siden aldri blitt friskmeldt.
Formann av NOF Mandal Lokallag i 1984. Medlem av NOF Sør Trøndelag 1985-1992.
Medlem av NOF OA siden 1998, og styre medlem siden 1999.
Liker å reise for å se på fugl. Har bl.a. besøkt Danmark, Sverige, Canada, Costa Rica, Cuba, Thailand, Uganda, USA, Marokko og Egypt for å se på fugl.
Ikke spesielt opptatt av sjeldenheter... en tur i skogen en mai morgen for å høre etter nyankomne trekkfugler eller en september tur langs Lista strendene for å se på vadefugler er kanskje den beste fugleopplevelse jeg kan tenke meg.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.