Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Håkan Billing  (HBI)

Vis HBIs observasjoner >>
Vis HBIs statistikk >>
Vis HBIs bilder >>

Håkan Billing
 er søkbar i registeret
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse: Postboks 855 Sentrum
Postnummer: 0104
Poststed: OSLO
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: 48170785
E-post: leder@nofoa.no
Fuglekikker siden år: 1966
Alder:
Ornitologisk fagområde: Ugler i mosene
Litt om Håkan Billing:
Født og oppvokst i Sverige. Som så mange andre tenåringer dro jeg på kombinert språkreise og ferie. Min destinasjon var Isle of Wight i England. Uka før jeg dro fikk jeg en kikkert av min far, og så tok jeg mine sparepenger og innhandlet en fuglebok. Mine første kryss fikk jeg fra soveromsvinduet hos min vertsfamilie på Isle of Wight.

I 1969 ble jeg medlem i Fältbiologerna (SFU) i Sverige. Kort etter ble jeg styremedlem og formann i lokalavdelingene i Järpen og Östersund i Jämtland. En kort periode bodde jeg i Mariestad, og var medlem i Fältbiologerna og fågelklubben i Mariestad.

På tidlig 70-tall var jeg «ombudsmann» for Jämtland i Sveriges Ornitologiska Förening (SOF), samt rapportsjef for Jämtland i prosjekt Svensk Fågelatlas.

Siste halvdel av 70-tallet, samt 80- og 90-tallet var til stor del preget av musiserende i diverse pop- og rockeband, men fugl har det alltid blitt tid til, selv om det har gått i bølger.

I 2006 ble jeg valgt til leder i NOF OA, og mottok NOFs pris Årets fossekall i 2015.

Til daglig driver jeg det lille (men proffe) reklamebyrået Tenkehetta.

Vi ses ute i felt!

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.