Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Christian Tikkanen  (CHT)

Vis CHTs observasjoner >>
Vis CHTs statistikk >>
Vis CHTs bilder >>

Christian Tikkanen
 er søkbar i registeret
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse: Kalkbrennerveien 32
Postnummer: 1487
Poststed: HAKADAL
Land: Norway
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: 97503673
E-post: ctikk47@online.no
Fuglekikker siden år: 1970
Alder: 59
Ornitologisk fagområde: rovfugler
sangere
ugler
merking trane gruppa Finland
Havørngruppa Finland
Litt om Christian Tikkanen:
Finsk statsborger, kjøkkensjef og bosatt i Norge siden 2003 med fast adresse i Hakadal. Er en meget aktiv ornitolog og har vart de siden 1970. Ble med i den Finske havørn-gruppa på 80-talet med mating av havørn for å få opp havørn stammen som den gang var dårlig i stand. nå er den så hvit jeg vet i god form og bærekraftig. Har og deltatt i den Finske forskning av trana, merking og satellitt merking av trana i Finland med meget gode resultater. Nå er jeg blitt med i denne forening og håper jeg kan bidra med noe nyttig rapportering.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.