Blank Medlemsinfo Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen


Christian Tikkanen  (CHT)

Vis CHTs observasjoner >>
Vis CHTs statistikk >>

Christian Tikkanen
 er søkbar i registeret
Besøksadresse: - ikke offentlig -
Postadresse:
Postnummer: - ikke offentlig -
Poststed: - ikke offentlig -
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke offentlig -
Telefon kveldstid: - ikke offentlig -
Mobil: 97503673
E-post: ctikk47@online.no
Fuglekikker siden år: 1970
Alder: 58
Ornitologisk fagområde: rovfugler specialområde havörngruppa finland
sangere
uggler
ringmerker av traner i Finland
Litt om Christian Tikkanen:
Finsk statsborger, kjøkkensjef og bosatt i Norge siden 2003 med fast adresse i Hakadal. Er en meget aktiv ornitolog og har vart de siden 1970. Ble med i den Finske havørn-gruppa på 80-talet med mating av havørn for å få opp havørn stammen som den gang var dårlig i stand. nå er den så hvit jeg vet i god form og bærekraftig. Har og deltatt i den Finske forskning av trana, ringemerking och satelit merking av trana i Finland med meget intressange resultater. Nå er jeg blitt med i denne forening og håper jeg kan bidra med noe fugle nyttig rapportering.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.