Blank Medlemsinfo Blank


Petter Robert Osbak  (POK)

Vis POKs observasjoner >>
Vis POKs statistikk >>
Vis POKs bilder >>

Petter Robert Osbak
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke utfylt -
Postadresse: - ikke offentlig -
Postnummer: 2080
Poststed: EIDSVOLL
Land: Norway
Telefon dagtid: - ikke utfylt -
Telefon kveldstid: - ikke utfylt -
Mobil: 95994140
E-post: prosbak@outlook.com
Fuglekikker siden år: 1977
Alder: - ikke offentlig -
Ornitologisk fagområde: - ikke utfylt -
Litt om Petter Robert Osbak:
Startet som aktiv fuglekikker i 1977. Tilbragte russetiden i 1978 på Skagen i Danmark og så 1200 vepsevåk, 15 aftenfalk, stork, hvit stork, 20 lerkefalk og masse annet den første dagen, og da var det gjort. Var aktiv, særlig i Kurefjorden og på Akerøya, til et stykke ut på 80-tallet. Flyttet til Trondheim og ble en del av miljøet der i mange år. Ble mer sporadisk i mange år, før jeg har vært med for fullt igjen fra ca 2016. Har stort sett skådet i Norge og Sverige (Falsterbo 15 ganger), men også sett på fugl i blant annet Tanzania, Sør-Afrika, Egypt, Spania, Portugal, Nederland og Storbritannia. Mer opptatt av vern av biologisk mangfold og arealer enn ren kryssing. Jobber for tiden som kartleggingsprosjektkoordinator for NOF OA.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene oa.birdlife.no, nofoa.no og oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains oa.birdlife.no, nofoa.no and oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.