Blank Ekskursjoner og møter Blank
Logo

BirdLife Norge avd. Oslo og Akershus

Her finner du sesongens program. Kalenderen til høyre gir en fin oversikt.
Bestill hele årsprogrammet til å henge på veggen!
 

Velg aktivitet:
 Medlemsmøter
Kart over Tveita bedriftsområde
Klikk for kart

Hvis ikke annet er opplyst, holdes medlemsmøtene i Ørneredet møtelokale på Tveita Bedriftsområde, Tvetenveien 152 A. T-bane 1 og 2 til Tveita stasjon (5–10 min. gangavstand). Det er gode parkeringsmuligheter (parkometer kun 15,– per time).

Det er servering og sosial omgang fra kl. 18.30. Selve møtene varer kl. 19.00–21.00. Diverse foreningsprodukter er til salgs under møtene.

Tirsdag 14. september 2021
Gunnar Engelsåstrø
"Peru og Galapagos"
Dette foredraget handler om en reise I Peru og Ecuador som min kone og jeg gjorde i 2019. Det var ikke en «fugletur», men kamera med teleobjektiv var med. Det ble derfor mange fuglebilder i tillegg til «turistbildene». Vi besøkte mange steder: Islas Ballestas (guanoøyene), Nazca (kjempetegninger som man må opp i fly for å forstå), Cuzco (inkaenes gamle hovedstad), Machu Pichu, Titicacasjøen, Amazonas (Peru), Ecuador (hovedstaden) og sist, men ikke minst: Galapagos. Dette ble en fantastisk interessant og opplevelsesrik tur. Jeg vil vise bilder fra de stedene vi besøkte, og de mest interessante fuglebildene.

KORONAREGLER: Du MÅ være vaksinert, og MÅ ha på munnbind.


En hoatzin – det nærmeste vi kommer «ur-fuglen». Bildet er tatt i Amazonas.
Foto Gunnar Engelsåstrø
--
Permalenke: oa.birdlife.no/aktiviteter/1135
Velg aktivitet:

Last ned en
oversikt til å
henge på
veggen >>
Skriver
Klikk på turer (de grønne) bakover i kalenderen for å lese turreferater fra avholdte ekskursjoner.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene oa.birdlife.no, nofoa.no og oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains oa.birdlife.no, nofoa.no and oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.