Blank Medlemsinfo Blank
Kampanjeknapp-Program-2024.png


Odd Rygh  (ODR)

Vis ODRs observasjoner >>
Vis ODRs statistikk >>
Vis ODRs bilder >>
Odd Rygh
  er søkbar i registeret.
Besøksadresse: - ikke utfylt -
Postadresse: Modalsveien 38
Postnummer: 7100
Poststed: RISSA
Land: - ikke offentlig -
Telefon dagtid: - ikke utfylt -
Telefon kveldstid: - ikke utfylt -
Mobil: +4795910087
E-post: oddrygh@online.no
Fuglekikker siden år: 1971
Alder: - ikke offentlig -
Ornitologisk fagområde: - ikke utfylt -
Litt om Odd Rygh:
Født og oppvokst i Rissa i Sør-Trøndelag. Ble interessert i ornitologi på starten av 1970-tallet. Dette førte til biologiutdanning ved Universitetet i Trondheim, og jeg endte etter hvert opp som lærer i ungdomsskolen.

Var svært aktiv i Trondheimsavdelingen av NOF i studietiden og i noen år etterpå. Da jeg flyttet til Østlandet i 1982 ble det litt mindre ornitologisk aktivitet, men det har likevel blitt mange turer ut for å studere fugl også her.

For ca. 10 år siden kjøpte jeg nytt fotoutstyr, og da ble aktiviteten større igjen. Nå går det sjelden mange dager mellom hver fugletur.

Jeg er nå pensjonert fra jobben som lærer på Vesong ungdomsskole på Kløfta, og så har jeg flyttet tilbake til Rissa. Vi har imidlertid hytte på Hurum, så jeg tilbringer fortsatt mye tid på Østlandet.

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene oa.birdlife.no, nofoa.no og oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains oa.birdlife.no, nofoa.no and oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.