Blank Ekskursjoner og møter Blank

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen
Logo

Norsk Ornitologisk Forening, avd. Oslo og Akershus

Her finner du sesongens program. Kalenderen til høyre gir en fin oversikt.
Bestill hele årsprogrammet til å henge på veggen!
 

Velg:
 Medlemsmøter
Kart over Tveita bedriftsområde
Klikk for kart

Hvis ikke annet er opplyst, holdes medlemsmøtene i Ørneredet møtelokale på Tveita Bedriftsområde, Tvetenveien 152 A. T-bane 1 og 2 til Tveita stasjon (5–10 min. gangavstand). Det er gode parkeringsmuligheter (parkometer kun 15,– per time).

Det er servering og sosial omgang fra kl. 18.30. Selve møtene varer kl. 19.00–21.00. Diverse foreningsprodukter er til salgs under møtene.

Torsdag 7. november
Medlemsmøte NOF Nesodden
"Jan Erik Røer: Fugletrekket på Nesoddtangen"
Nesodden smalner av mot nord og danner en markant spiss i enden. Mange fugler følger gjerne ledelinjen langs fjorden på nordtrekk. Nede på Tangen slutter linjen brått, fuglene konsentreres og de er nødt for å krysse fjorden. Dette har gjort Nesoddtangen til et sted der man kan se mange arter og store antall trekkende fugler. Jan Erik Røer forteller og viser bilder av de mange artene som trekker over hodene på tusener av travle Nesoddinger på vei til og fra byen med Nesoddbåten, hver vår og høst.

Medlemsmøtet er åpent for alle.

Tid: 18.30–21.00


Lerkefalk
Foto Jan Erik Røer
NB! Fremmøtested: Tangenten, Kongleveien 2, Nesodden (kommunehuset)  (finn frem >>)
--
http://nofoa.no/aktiviteter/984
Tirsdag 12. november
Håkan Billing
"Mating: godting eller uting?"
Mating av fugler er en hobby i kraftig vekst. Man mater småfugler og vannfugler. Hva betyr dette for individene? Hvordan påvirkes miljøet? Blir det endringer i bestandsstørrelsene? Er all mating bare et gode, eller fortrenger vi også arter indirekte via mating? Spørsmålene er mange, og det er viktig å finne frem til det store helhetsbildet. Fuglemating er et komplisert tema, og denne kvelden skal vi se litt på fordeler og ulemper ved ulike former av fuglemating.

Det er ingen påmelding, og møtet er kostnadsfritt.
Velkommen, både medlemmer og andre!


Skjære
Foto John Sandøy
--
http://nofoa.no/aktiviteter/985
Tirsdag 10. desember
Styret i NOF OA
"Fugleåret 2019"
Julemøte, hvor vi samles for hygge med masse godt å knaske på som hører julen til, og selvsagt er julegrøten på plass. Som vanlig blir det uhøytidelige konkurranser og annen moro. Vi lover flotte premier!

Fugleåret 2019 blir oppsummert med høydepunkter og viktige vernesaker. Styret i NOF OA har valgt hva som skal være «Årets tema 2020», og presenterer dette på møtet for diskusjon og debatt. Hva temaet er, avsløres først på møtet.

Det er ingen påmelding, og møtet er kostnadsfritt for medlemmer.
Velkommen, alle medlemmer!


Fjæreplytt
Foto Per-Willy Færgestad
--
http://nofoa.no/aktiviteter/987
Velg:

<<2019>>
<<NOVEMBER>>
umationtofr
4428293031123
4545678910
4611121314151617
4718192021222324
482526272829301

    = Ekskursjoner
    = Medlemsmøter
    = Kurs
    = Sosiale treff

Last ned en
oversikt til å
henge på
veggen >>
Skriver
Klikk på turer (de grønne) bakover i kalenderen for å lese turreferater fra avholdte ekskursjoner.

Hurtiglenker:

Toppdykker Forsiden Lerkefalk Observasjoner Haukugle Arkiv Kikkert Aktiviteter Fjær OAfugl e-post Pingviner Organisasjonen

Alt materiell (design, tekst og bilder) under domenene www.nofoa.no og www.oafugl.no er beskyttet via åndsverkloven. For kreditering av fotografer og illustratører, klikk her.

All material (text, design, and pictures) under the domains www.nofoa.no and www.oafugl.no are copyrighted by law. For credits of photographers and illustrators, click here.